Alege să fii părinte de Superbebe

Ce ți se spune azi de către cei care se consideri ”la modă”? Ca homosexualitatea e o normalitate, nu o boală. Că dacă te naști bărbat și vrei să fi femeie e ok, nimeni nu trebuie să stea în calea viselor tale. Că dacă vrei să îți vinzi trupul pe bani, poți fi liniștită, nu există oricum un Dumnezeu care să te judece. Iar dacă alegi să faci avort, asta se întâmplă pentru că tu ești singura stăpână a trupului tău și oricum, ceea ce avortezi nu este oricum un suflet, o ființă. Ce caută lumea din ziua de azi nu este decât acel confort al conștiinței prin care orice am face nu răspundem în fața nimănui și ne putem vedea liniștiți de viață, oricum după moarte nu vine nimic.

Ori lucrurile nu stau chiar așa. Iar avortul și modul cum este el privit de societate chiar reprezintă un subiect pe care cred că ar trebui să îl discutăm mai mult. De ce? Pentru că România pare a fi țara care trece dintr-o extremă în alta. Am avut în perioada comunistă o adevărată prigoană împotriva idee de avort. Așa s-au născut cei despre care s-au scris râuri de articole, decrețeii. S-au făcut și filme de succes pe tema asta.

image

Ori eu cred cu  tărie că în ziua de azi chiar există mult mai multe opțiuni decât aceea de a spune nu șansei de a avea un copil. Cu atât mai mult cu cât în ziua de azi ai atâtea modalități care te pot ajuta să treci cu bine, ca femeie, peste tot ceea ce înseamnă o sarcină: analize, analize sânge sau ecografie tiroidă. Și chiar nu cred că în ziua de azi mai există sau ar mai putea exista acele situații în care o familie să te renege, să te forțeze să mergi spre avort, doar pentru a-ți păstra o onoare și o imagine în fața gurii lumii. Chiar cred, sau mai bine zis, sper, că am reușit să trecem peste acele timpuri.

La fel cum cred cu tărie că nu există un dar mai frumos pentru un om, pentru o femeie, ca aceea de a da naștere unei vieți, de a fi părinte. Și când mă uit la unii care încearcă o viață întreagă, fără succes, să aibă copii, nu pot să nu îmi duc imediat gândul către cei care sunt binecuvântați cu această șansă și aleg să o ucidă. Și la propriu și la figurat.

Cu atât mai mult cu cât, în ziua de azi ai alături de tine atâția prieteni ce pot face din ”jobul” de părinte o perioadă de neuitat. Cum ar fi cei de la Super Bebe, de la care puteți achiziționa haine de copii ieftine, dar de calitate, cu care vă puteți transforma bebelușul, copilul, în cel mia șic personaj al cartierului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *