Ajutati Moldova ! Update ziua 2

Putine cuvinte imi sunt la indemana sa va multumesc pentru tot ceea ce faceti legat de promovarea campaniei “Ajutati Moldova”…sunteti niste oameni minunati.

Update-ul zilei de azi arata asa:

Cauza de pe facebook – 43 de membri

Grupul de pe facebook: 166 membri

– Posturi dedicate: 2 noi posturi dedicate campaniei: Asaftei Dragos si Alex Dima, carora le multumesc din suflet ca au preluat campania. daca am omis pe cineva, va rog sa imi atrageti atentia, sa va pot mentiona aici.

-preluare a bannerului: Dragos si Alex sunt noutati fata de updateul 1.

Multumindu-va inca o data pentru sprijinul dat acestei campanii, vin acum cu ugamintea sa nu uitam care este scopul ei final: sa ajutam  familiile sinistrate de inundatiile fara precedent din nordul Moldovei. Ca atare, de mainte trebuie sa trecem si la partea de fapte: va rog pe toti care puteti sa dati drumul la donatii si sa confirmati fie printr-un DM pe twitter, fie prin mesaj pe facebook sau prin mess ca ati facut plata, astfel incat sa putem sa contorizam valoarea ajutorului nostru.

Pentru cei care vreti sa faceti si altfel de donatii, pe pagina de facebook a campaniei aveti deja cateva linkuri utile.

Nu in ultimul rand, va rog sa continuati sa populariati aceasta campanie. Este nevoie de o solidaritate fara precedent ca sa putem sa fim cu adevarat de folos acelor oameni.

Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa aiba grija de voi.

2 thoughts on “Ajutati Moldova ! Update ziua 2”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *