Ai un blog? Fă-l vizibil !

Pentru că degeaba scrii tu bine şi pe teme de interes cvasi mondial, dacă nu te citeşte nimeni. Sau doar 2 prieteni. Blogul, dincolo de ideea aceea de jurnal, presupune, sau cel puţin aşa cred eu, o comunitate creată în jurul lui, comunitate formată din vizitatori, comentatori, din cei care dau doar like şi share sau retweet.

Aceştia sunt cei pentru care se merită să scrii, Şi de fiecare dată, când poate simţi că nu se merită treaba asta cu bloggingul, adu-ţi aminte de ei, de prietenii tăi virtuali. Eu, unul, sunt tare mândru de faptul că am un grup de oameni tare dragi mie, de la care aştept mereu câte o replică cu har, la orice subiect abordez aici.

Dar cum faci să aduci în jurul scriiturii tale o comunitate? Păi nu îi păcăli ! Oferă-e o bucată din sufletul tău, din mintea ta, din gândurile tale, atunci când le scrii. Cineva care intră pe un blog şi se simte păcălit de cel ce scrie acolo, a doua oară nu o va mai face !

Scrie des, scrie pe teme pe care le stăpâneşti, stârneşte dezbateri. Aici, pe blogul acesta, s-au stârnit de multe ori dezbateri extraordinare, fie că vorbim de teme politice sau religioase, unde oamenii au avut mereu posibilitatea să comenteze, în limita unei decenţe, bineînţeles. Asta înseamnă, într-un final, promovare blog seo.

Blogul tău, este, într-un final, o carte de vizită care te poate reprezenta bine sau rău. Dincolo de tot ce propovăduiesc unii corifei 2.0 de pe la noi, blogul este, înainte de toate, pasiune şi plăcere de a scrie şi abia mai apoi monetizare şi marketing. Şi dacă vrei să primeşti un sfat de la mine, tu, cel ce citeşti acum acest articol, dacă vrei să faci bani din blog, iată aici cea mai bună variantă:

Închide blogul, ieşi afară şi du-te de caută un job real, pe bune, care să îţi pună trupul şi mintea la contribuţie ! 

SEO

9 thoughts on “Ai un blog? Fă-l vizibil !”

  1. @ Ionut

    “Închide blogul, ieşi afară şi du-te de caută un job real, pe bune, care să îţi pună trupul şi mintea la contribuţie ! ”

    :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *