Ai nevoie de o casa luminoasa, dar mai presus de toate economica? Afla-mi povestea!

Datorita situatilor din ultima vreme si a distantarii sociale, am decis sa fac anumite schimbari in casa mea, la fel ca majoritatea oamenilor pe care ii cunosc. Fiind adeptul confortului, dar fara sa imi doresc sa cheltuiesc prea mult, m-am hotarat sa fac niste modificari in ceea ce priveste iluminarea imobilului meu. M-am orientat catre modernele spoturi LED, iar cand a venit vorba despre instalatia sanitara am ales plafoniera LED.

Dupa indelungi cautari, prin tot felul de magazine de bricolaj, care aveau pe stoc produse care nu ma incantau, am decis sa caut si online, moment in care am descoperit site-ul celor de la SavElectro.

Am ramas placut impresionat de stocul pe care acestia il puneau la dispozitia mea si de diversitatea produselor cu adevarat ieftine, iar ceea ce am descoperit mai apoi este calitatea produselor pe care le ofera. Din acel moment am inceput sa-mi aleg produsele potrivite necesitatilor mele, cum ar fi: aplicele LED patrate de 8W cu un flux luminos de 480 de lumeni care inlocuiesc cu usurinta orice fel de lampa de tip felinar intr-un stil modern. De asemenea, am achizitionat o multitudine de spoturi LED, care au fost foarte usor de montat. Iar in cele din urma, am ales sa cumpar si aplicele dreptunghiulare care se potrivesc de minune oricarei bai, oferindu-i un aspect cu adevarat modern.

De ce am ales sa cumpar toate acestea de la acest magazin online? Simplu: tipurile produselor sunt foarte variate. Practic nu exista o temperatura de culoare in ceea ce priveste ledurile pe care acestia sa nu o poata oferi, aspect care pentru mine este extrem de important. Clasele de protectie ale acestora sunt potrivite pentru nevoilor mele. Iar cand vine vorba de garantie, beneficiezi de 2 ani garantie pentru orice produs pe care acestia il ofera, lucru care este imbucurator pentru mine datorita faptului ca locuiesc intr-o zona cu fluctuatii foarte mari de tensiune.

Nu pot spun decat ca astept sa am ocazia sa imbunatatesc in acest fel casele parintilor si socrilor mei. Am ramas uimit de gradul de dificultate scazut, atunci cand a venit vorba de montarea acestor lampi. Pur si simplu, m-am simtit un adevarat inginer.

 Lumina oferita de ledurile din interiorul acestor spoturi si plafoniere este de buna calitate si mi-a oferit posibilitatea de a-mi ilumina casa cu o lumina foarte apropiata de cea naturala. Costurile pentru toate acestea au fost foarte mici, luand in calcul calitatea produselor si durata de viata care se apropie in general de 50.000 ore. Este impresionant daca facem o comparatie cu durata de viata a becurilor fluorescente, incandescente sau a neoanelor pe gaz. Iar daca este sa vorbim despre factura de electricitate, LED-urile sunt de pana la 80% mai eficiente din punct de vedere economic fata de cele traditionale. Ganditi-va asa, un bec incandescent are nevoie de o capacitate de pana la 100W pentru a oferi o lumina care sa nu fie deranjanta ochiului. LED-urile in schimb au nevoie de o putere de pana la 18W pentru a oferi acelasi tip de lumina.

 In concluzie, daca vrei sa iti iluminezi casa elegant si fara prea mari costuri, poti cu usurinta sa imi urmezi exemplul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *