Ai grijă de unde cumperi parchetul!

Printre cumpărătorii cu experiență circulă o zicală conform căreia: „Putin dai și mai puțin face”. Adevărul este că lucrurile ieftine în aparentă, de calitate îndoielnică, reprezintă o mare păcăleală. Veridicitatea principiului poate fi verificată începând cu alimentele. De exemplu mezelurile ieftine sunt pline de coloranți, injectate cu apa, având conținut ridicat de e-uri și de grăsimi. Roșiile ieftine de pe piață sunt storcite sau jumătate din ele sunt țări, lemnoase. Vinetele au noduri și sunt amare, în timp ce parchetul este alunecos, perisabil, o pardosela de unică folosință.
Dacă vreți un lucru de calitate, îl achiziționați de la un producător cu experiență, verificat pe piață din Romania iar acel produs este parchet dublu stratificat . Realizațica daca  puneți un pachet ieftin, de calitate indoielnica  sunteți obligați sa il schimbati , deranjați de fapt întrega casa fiindcă trebuie mutați mobila dintr-o parte in alta  , restrictionati accesul in camera in  care are loc intervenția.

^D0C5FFEB32DF50472A5D55983D247251B4D1301BB9A04D0E45^pimgpsh_fullsize_distr-1800x1350
Cel bine este sa alegeți un parchet elegant rezistent si sa apelați la specialiști responsabili care sa il  montezesi sa  fiți astfel scutit de cheltuieli si  intervenții inutile.
Ce insemana parchet dublu stratificat? straturi de parchet diferit, puse unele altele pentru managementul căldurii si al  zgomotului.
Primul strat, cel plasat in  vecinătatea  solului este din placaj de mesteacăn fiind foarte rezistent fata  de parchetul stratificat al cărui prim strat este din placaj de rășinoase care se devine casant la uscare.
Rasinoasele cele slabe esențe lemnoase, de aceea lor de este foarte . După stratul de placaj rezistent de mesteacăn, urmează stratul superior din lemn masiv de steajăr având umiditatea de fie foarte .
Întreținerea acestei pardoseli este foarteu soara si  ea permite încălzirea prin podea. Un alt avantaj parchetului stratificat este la energetic pozitiv locatarii fiindcă izolează camerele asigurând intimitatea liniștea , iar de schimbările de mediu se comprota un termostat asigurând răcoare .
Din moment ce vânzătorii aduc acasă produsele, ideal ar fi li se solicite montajul fiindcă folosesc cei buni adezivi stăpânesc perfect .
Un parchet din lemn masiv stratificat poate fi ușor curățat, spre deosebire de cele de calitate făcute se umfle se dezlipească.
Prețul este comunicat fiecărui cumpărător momentul care se fiindcă dimensiunile camerelor variază prin urmare cantitatea de parchet.
Parchetul este la fel de important acoperișul, de aceea de alegerea lui depinde confortul întregii case. Ne deranjează podelele care scot zgomote de ori ne prin încăperi, care tălpile prin care vine frigul. Am văzut case care trebuie mergi încălțat nu îți înghețe picioarele ele le serviciu, de așteptare unei gări, niciun caz într-un cămin. Totul se , când podeaua se încălzește, iar picioarele incojurate de , astfel încât poți merge fără , oricât ar fi gerul de .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *