Adriana lui “Elvis” Săftoiu, prezidenţiabila dreptei…lui Neamţu şi MRU

De mult nu am mai râs cu aşa poftă.

Alin Fumurescu poate fi nominalizat, fără nicio teamă, la categoria “Incinera-m-aş şi nu am cui”, cu specificaţia, “atenţie, retard walking free”

Iată ce spune marele analist al lui peşte:

“Marele avantaj al Adrianei Săftoiu este că e deopotrivă “nici-nici” şi “şi-şi”, adică, vorba imaginarului popular: nici îmbrăcată, nici dezbrăcată, nici călare, nici pe jos.”

Bănuiesc că această descrie a stârnit reacţii puternice dreptei lui Neamţu…

A două ştire de senzaţie a zilei e că se mută Nasty la ruşi, nemaisuportând impozitele de la noi. Solidari cu el, tot lotul “Transferuri” au decis să plece şi ei la ruşi.

Deci până la urmă avea dreptate Băsescu…intrăm sub zodia Kremlinului…

saftoiu

4 thoughts on “Adriana lui “Elvis” Săftoiu, prezidenţiabila dreptei…lui Neamţu şi MRU”

  1. Ce maaaaaa ? Pe bune vor alde Neamtu si MRU s-o puna ” prezidentiabila ? Da’ Saftoaica asta …parca trecuse la PNL la un moment dat….adica , dupa ce a mancat cacat pe seama lor, cat a fost consiliera lui Basescu , s-a trezit brusc ca de fapt constiinta ei, este de liberal si a schimbat barca si ea si barbat-su :-? ! Daca va fi candidata dreptei, alde Neamtu va face…scurta la mana dreapta stand pe langa lupoaica asta turbata , in ideea ca-l va trata si pe el cu aceeasi “delicatete ” ca pe matrozul chior !! Se spune ca Nasty doreste sa-si mute ” afacerile ” la rusi ?! Pai asta nu-i o stire . Era o stire daca Depardieu isi exprima dorinta de a se muta el si afacerile lui ….la noi in Bucurestiul lui Ponta si nu in Moscova lui Putin :-) . Auzi frate , dar pe nefericitul ala de barbat al lui Saftoaica…chiar ELVIS l-au numit parintii :-) ? Stiu ca si-au batut joc de el fratioare nu gluma !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *