5 thoughts on “Adrian Năstase, condamnat la 2 ani de puşcărie în dosarul “Trofeul Calităţii””

  1. ” In sfarsit justitia….FUNCTIONEAZAAAAA!!!!” Oaaaareee ???Ce dracu ma Ionute , pai Adrian Nastase era oricum mort din punct de vedere politic…cam de mult, cu toata pererea mea de rau , avand in vedere ca a fost intr-adevar cel mai adevarat prim ministru pe care l-a avut Romania dupa ’89.Le-a dat clase , si lui Tariceanu si mai ales …”tehnocratilor” aia doi : Stolojan si Isarescu !Bine ca se duce Adrian Nastase la puscarie…de cand astept asta …si voi mai astepta :satansmoking: , insa te intreb eu Iancule: Basescu si toata gasca sa portocalie …astia cind se vor duce la puscarie ?In cazul astora…cand isi ” va spune Justitia cuvantul ” ?Il va spune vreodata ? Ma indoiesc . :whatever:

  2. Presei şi “românilor” le-a oferit Băsescu un subiect care să umbrească Piaţa Universităţii, sărăcia, furtişagurile puterii actuale.
    Sper să nu cădem în plasa asta ieftină.

  3. Acuzatia adusa lui Nastase este cusuta cu atza alba. Temeiul legal pe baza caruia l-au condamnat nu se potriveste faptelor. Sa nu va imaginati ca eu cred ca Bombonel este vreun ingeras neprihanit, nu, afirm insa ca dosarul Triumful calitatii este masluit, ata alba se vede de la o posta. Daca vreti detalii, http://cristipetre.wordpress.com/2012/01/30/trofeul-calitatii-in-constructii-adrian-nastase-pentru-noi-este-iulia-timosenco-2/

    Si nu, Nastase a fost ucis mediatic de muuult…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *