Adevărata dramă a Gabrielei Vrânceanu Firea + de ce îl saltă DNA pe Pandele

Nu ține neapărat de faptul că aseară, la o oră de maximă audiență, Băsescu îi amenința voalat soțul că s-ar putea să îl ridice mascații dimineață de acasă, că nu prea sunt lucrurile în regulă pe la el pe la moșia numită Voluntari.

Drama ei este că un nou divorț și o nouă nuntă i-ar mai adăuga un nume pe lista demnă de o Văduvă Neagră, și zău că nu  mai încape în niciun buletin normal.

Dar să lăsăm un pic gluma la o parte și să ne uităm un pic la domn Pandele, acest sfânt de Voluntari. Întâi și întâi, Pandele este un apropiat al Patriarhului Daniel, cel care numai în ultimul an a efectual câteva vizite canonice, drept mulțumire pentru ajutorul dat de Primăria Voluntari atât pe plan local, cât și pentru construcția Catedralei Mântuirii Neamului.

Apoi, de numele lui Pandele se leagă o serie de scandaluri, marea lor majoritate din zona retrocedărilor. Chiar în aceste zile se duce o bătălie cruntă pentru retrocedarea a peste 14 ha de pădure, evaluate la peste 14 milioane de euro. Cele 14 ha se vrea a fi retrocedate, ilegal, bineînțeles, către două octogenare, iar locația retrocedării este una de vis: în incinta ICAS (Institutul pentru Cercetări și Amenajări Silvice). Este posibil ca tocmai în acest dosar să fi fost prins și Pandele. De urmărit subiectul.

nunta-firea

În trecut Pandele a fost cercetat și pentru niște avize date pe ochi frumoși lui Teia Sponte, un apropiat al lui Becali. Și asta este doar un mic praf în ochi față de ceea ce reprezintă cu adevărat Pandele în politica dâmbovițeană. Voluntariul capătă cu adevărat valoare dacă îi punem alături și perla sa neagră, zona Pipera – Ștefănești.

Duceți-vă un pic cu gândul la toate numele care vă vin în minte când ziceți Pipera, vedeți apoi care sunt cele mai importante afaceri făcute în această zonă (un sfat, opriți-vă doar la imobiliare) și veți înțelege cât este de tristă viața Gabrielei Vrânceanu Firea Pandele și cine o mai urma după ei..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *