Academician Betivus Causa

Stirea e simpla..o gasiti aici. Acum hai sa o dezbatem putin…de ce a ajuns omul acesta membru al Academiei Oamenilor de stiinta? Raspunsul cred ca trebuie sa il cautam cu cateva luni in urma, mai bine zis in zilele de 22 noiembrie si 6 decembrie 2009.
Va aduceti aminte ca in acea perioada, omenirea, stiinta, au facut un pas imens spre viitor? Poi cine dracu a mai vazut vreodata un om sa voteze intr-un minut si ceva cu atatea buletine de vot si documente de semnat si prezentat? Sau cine a mai reusit sa castige niste alegeri prin ceva cu totul si cu totul special, cum ar fi o flacara violet care arde dar nu parleste, care nu se stinge si care ataca energetic…Haideti mah oameni buni, ce dracu, avem aici, langa noi pe viitorul castigator al premiului N(O)BE(M)…Sincere felicitari si aplauze…sa curga vinul, sa cante Guta…

6 thoughts on “Academician Betivus Causa”

 1. Sunt informat ca un grup de adevarati oameni de stiinta au constituit deja un grup de rezistenta si doresc sa faca dizidenta. Vor o Academie paralela. Fara lepre si impostori.

 2. @Sictireli: daca exista asa ceva, sa iasa in fata
  @Andrada: dupa spusele merelui rapsod Guta, manelele place la tot poporul:)) )
  @Iosif: eu zic sa bem:)) )
  @Paul Gabor: Tara asta e plina de sila din pacate…

 3. Ma mir k n-a acceptat premiul, probabil k a vazut kt s-a inflamat lumea:-& amp;
  Ne intoarcem in trecut dpdv politic…inainte de momentul'89, cu "politicienii" astia de hartie:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *