A venit, a venit toamna…

Și pentru mulți a început și perioada aia tare tristă, numită muncă:)) ). Între noi fie vorba, nici nu prea știu cum a trecut vara asta. Bine, dacă stau să mă gândesc, nu mai știu cum trece timpul, la cât de repede o face, azi suntem la Crăciun, mâine tăiem mielul.

Dincolo de faptul că trece timpul pe lângă noi, marele regret al fiecărei veri care se duce e legat de faptul că nu mai ai același nivel de senzualitate pe drumurile de la noi. Pentru că eu zic că nu are rost să ne ascundem după deget, vara este anotimpul în care iubim modul în care femeile din viața noastră ne răsfață :D

Dincolo de bucuria oricărui bărbat de a vedea un sân frumos sau niște picioare divine, eu consider că femeia frumoasă, va fi frumoasă și îmbrăcată în paltoane ama fashion de calitate sau, de ce nu, în niște jachete dama ama fashion de efect.

Niciodată nu am încetat să spun că fiecare anotimp există pentru a ne demonstra că o femeie poate fi frumoasă și specială, indiferent dacă vorbim de toamnă, iarnă, primăvară sau iarnă. Pentru că o femeie te poate cuceri fie doar și cu zâmbetul ei, chiar dacă poartă pe ea zece cojoace și șube. Ca să închei cu o glumă, citeam într-una din zile pe Facebook comentariul cuiva care spunea că toamna este anotimpul cel mai greu pentru pițipoance, pentru că acum trebuie să aibă și ceva prestanță pentru a cuceri un bărbat, nu mai e suficient doar să poarte un tricou din care să îți facă cu ochii niște sâni obraznici:)

relaxare_de_toamna_20111110_1997798807

2 thoughts on “A venit, a venit toamna…”

  1. Ba …tu nu esti sanatos …pe viata mea !!! Oare pe amarata aia d e acolo n-o doare …popoul stand lungita pe scoarta acelui arbore ce numai a ceva catifelat nu arata ? Fi atent Iancule ca daca Prea Fericitul are curiozitatea sa-ti viziteze blogul….nu te vad bine ! Poti ajunge , fie purtatorul de cuvant al BOR ,fie sa-ti faci …penitente pe la vreo manastire din alea pe care le tot laudai mai zilele trecute ! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *