A înviat Stolojan..

Şi s-a trezit vorbind:

"Categoric, eu mă bucur că sunt câteva voci în PNL care ştiu foarte bine ce înseamnă Antonescu. Antonescu este o păpuşă gonflată. Dacă o înţeapă cu un ac, se termină… Îl cunoaştem bine pe domnul Antonescu, noi cei care am fost în PNL. E un om care este foarte comod, foarte comod. E un pericol să ajungă preşedintele României.”

Să auzi aceste cuvinte venind de la un om care şi-a dovedit laşitatea în momente în care putea fi un adevărat om de stat, zău dacă nu mi se pare de foarte mult prost gust.

Dragă Stolo, nu mai bine te întorci tu de unde ai venit?

stolojan

6 thoughts on “A înviat Stolojan..”

  1. D-l Stolojan,pe care la un moment dat l-am apreciat ca fiind o alternativa ( si nu numai eu) este ultimul care ar trebui sa faca aprecieri ,indiferent de ce natura,la adresa lui Antonescu sau a lui Taricenu sau a lui Orban sau la adresa oricui din PNL.Noi am ramas ,chiar daca uneori avem pareri divergente asupra problemelor,iar el a plecat.Asa ca poate sa emita pareri despre PDL ,iar noi nu trebuie sa-l luam in seama pentru ca scopul lui este unul singur : sa incerce sa ne dezbine. Sper sa fim in stare sa ne vedem de treburile noastre si sa ne pastram oamenii si daca putem ,sa mai convingem pe altii sa vina langa noi.

  2. Pe cand vom devanii colegi si cu asta ? Parca vad ca si “draga Stolo ” isi va descoperii cat de curand…afinitati liberale !Foarte bine…sa-l accepte PNL-ul si sa se spele cu el pe cap .De fapt intre Gigi si Stolo…este o diferenta imensa !Cel putin din punct de vedere al stiintei de carte .Daca Antonescu este un tip comod si prin aceasta este primejdios pentru PNL atunci el care si-a pus coada pe spinare si a trecut la PDL { la ordin evident} el ce dracu mai este ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *