A început exportul de băsişti – azi, Laura Codruţa Kovesi

Ieri seară a început să circule în media românească următorul breaking news:

“Fostul Procuror General, Laura Codruţa Kovesi a fost detataşată, la MAE, la cererea ministrului de externe, Titus Corlăţean. Perioada detaşării este de 3 ani”.

Imediat, mulţi dintre prietenii mei au început să urle că nu este posibil aşa ceva, că USL chiar aşa pe faţă a bătut palma cu mizeria portocalie?

Părerea mea este alta. Practic, începând cu detaşarea lui Kovesi, începe migrarea pedeliştilor şi a acoliţilor lor din ultimele funcţii importante deţinute în stat. Nu este corect, ştiu asta, dar e singura soluţie.

După Kovesi, va dispărea şi Morar, prin SUA se aude, iar la final, după alegerile din decembrie, încep să cred că acelaşi lucru se va întâmpla şi cu întâiul beţiv al ţării, Băsescu. Căruia probabil i se va oferi un scaun cald şi cu imunitate, astfel încât să încheiem fără incidente sociale majore tranziţia puterii.

laura-codruta-kovesi-decorata-de-presedintele-basescu-la-final-de-mandat-170650

3 thoughts on “A început exportul de băsişti – azi, Laura Codruţa Kovesi”

  1. A inceput pe dracu’… Macar avem o explicatie pentru faptul ca Titus nu a nominalizat pe nimeni la DNA si ne-am ales cu inca o prelungire pentru Morar. Eh… detaliile astea… :D

    1. @nevermind numirile, atat la DNA cat si la Procuratura vor veni, cred, saptamana asta. Luluta e pa, dupa cum spuneam si Morar vrea sa plece in SUA…

  2. @Ionut

    Am zis cu totul altceva ;) Verifica cand i-a expirat mandatul lui Morar si cine era ministrul justitiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.