9 decembrie 2012 – România votează !

Bun..am ajuns şi la momentul acesta, când România votează, când puterea este în mâinile noastre. La finalul acestei zile ar trebui, dacă se confirmă sondajele din ultima perioadă, ar trebui să ne aflăm la începutul unui nou drum, cu noi speranţe.

România votează pe un viscol crunt, care, culmea, se manifestă în toată forţa lui în fiefurile pedeliste: Arad, Cuj, Neamţ. E un semn şi acesta…că până şi natura s-a plictisit de Băsescu şi jegurile lui.

Revin cu o rugăminte către voi toţi, cei care îmi citiţi acest blog: mergeţi la vot ! Nu contează vremea de afară, avem p singură zi în care ne putem decide viitorul. Nu lăsaţi să treacă acest moment pe lângă dumneavoastră, mai târziu o s vă pară rău.

PS: Pe parcursul întregii zile vă voi ţine la curent cu ştiri, estimări şi fotografii din ziua în care România votează.

alegeri_parlamentare_2012 Update 1: prezenţa oficiala la vot la ora 10 a fost de 4.52%, iar în Bucureşti de 3.90%. Judeţe fruntaşe au fost: Brăila, Teleorman, Constanţa. Prezenţă slabă în Timiş, Arad şi zonele afectate de viscol.

Update 2: Avem şi primele exit polluri: USL – 60%, ARD – 15%, PPDD – 12% si UDMR – 6%.

Update 3: Avem şi primele exit polluri pe Tg Jiu: Victor Ponta 71% şi domnu Dan – 19%. CCSB vine cu următoarele cifre:

Camera Deputaţilor: USL 65%, Ard 15%, PP DD 11%, UDMR 4% .
Senat USL 66%, ARD 16%, PPDD 12%, UDMR 4%.

4 thoughts on “9 decembrie 2012 – România votează !”

  1. Da frate….am sosit acum de la ….vot. Am votat USL-asii…desii mi-a stat in gat . Bataie de joc mai mare…..chiar ca n-am vazut . Bai esti nebun ? Pai dupa Gigi …..sa-l pui pe liste pr academicianul Giurescu…..pai ala ….Spala Gigi cu el pe jos !Gigi sau Otevescu ! Ti-am spus Iancule….tere mi-e teama . Spuneai ca-i viscol in fiefurile pedeliste si ? Pai daca n-or iesii pedlistii sa voteze si sa faca propaganda…n-au sa iasa nici uslasii , nu tie clar ? In Bucuresti desii au mancat astia de la stiri cacat toata saptamana …nu-i nici viscol nici ninsoare ci doar…..o ploaie marunta ce{ tine de aseara } nu cred ca poate inpiedica pe cineva sa mearga sa-si ” faca treaba ” chiar daca are buda-n curte ! 8) Ti-am spus : te astept cu stirile , pe care le-ai promis si….ai grije sa nu ma dai de vr-un infarct ! :emotion:

  2. Frate Iancule….ai sa razi dar { ca stire de ultima ora } …ONU a declarat ziua de 9 Decembrie ca ZI MONDIALA IMPOTRIVA CORUPTIEI !!! Ce zici de asa o ironie a sortii ? Tocmai cand iesiram si noi sa votam 8) ….

    1. @Marian hai ca suntem aproape sa ne bucuram cu adevarat. Nu doar ca va fi majoritate parlamentara…ne indreptam cu pasi repezi spre majoritate absoluta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *