8 lucruri pe care nu le știai despre magazinul online Madiss.ro (P)

Madiss.ro este un magazin online care prin lansarea sa, a dorit să le ofere doamnelor și domnilor o modalitate eficientă și rapida de a accesa o gamă variată de accesorii printre care se numără genți, rucsacuri, eșarfe, seturi cadou, portofele etc. Acest magazin se dorește a suplini nevoia de frumos în materie de accesorii a tuturor celor care pun preț pe felul în care arată și totodată, vor să facă cadouri de bun gust și calitate.
Ați accesat deja pagina celor de la Madiss.ro? V-ați făcut deja o părere despre tot ce se găsește acolo? Dacă nu ați avut încă ocazia, noi, vom contura în cele de mai jos un număr de 8 aspecte importante despre Madiss.ro cu ajutorul cărora să vă puteți face o ideea despre ceea ce veți găsi în magazinul lor.

1.    Pentru început, Madiss se recomandă prin oferta bogată de produse destinate atât domnilor cât și doamnelor care provin de la producători cu renume în domeniu.
Principiul de bază se referea la faptul că accesoriile fac parte din viața noastră și este important să facem distincția dintre un lucru de calitate și unul cu caracteristici îndoielnice, și care în același timp, să poată să ne reflecte și personalitatea.

2.    Magazinul își propune să aducă periodic produse noi care să corespundă gusturilor și nevoilor unui public cât mai larg.
Luând în calcul comenzile persoanelor, dar în același timp, fiind la curent cu tendințele în modă și culorile anului, Madiss.ro caută să-și completeze în mod regulat stocul de produse atât pentru bărbați și pentru femei astfel încât clienții să aibă întotdeauna de unde alege.

3.    Oferta de produse este atent selecționată pentru femei cât și pentru bărbați întrucât industria accesoriilor s-a dezvoltat, la fel și solicitările venite din partea oamenilor.
Și bărbații sunt mai practici cu o geantă sau un rucsac în care să își poată depozita documentele, actele, banii, laptopul și restul lucrurilor de care au nevoie atunci când merg la birou, așa cum și femeile au un interes crescut pentru poșete, rucsacuri dama,  utile la cumpărături sau genți dama în care să încapă toate lucrușoarele pentru bebeluși.

4.    Produsele oferite spre comercializare de magazinul online sunt toate originale.
Accesoriile care pot fi achiziționate direct pe site-ul magazinului poartă amprenta producătorilor din țară și din străinătate, cu renume pe piața de specialitate. Nu poate fi vorba despre produse contrafăcute sau aduse din surse care nu sunt sigure întrucât interesul este acela de a mulțumi clientul.

5.    Livrarea produselor se realizează în 2-3 zile lucrătoare pe întreg teritoriul României.
Madiss.ro livrează colete peste tot în țară în timpul cel mai scurt, iar plata aferentă se va face ramburs. Cumpărătorii sunt invitați să își deschidă coletele odată livrate și dacă produsele sunt conform cu așteptărilor lor, să le plătească și mai apoi, să și le însușească. Fiecare produs este ambalat cu grijă pentru a ajunge la destinație în cele mai bune condiții, fără niciun fel de deteriorări.

6.    Clientul poate refuza un produs comandat și îl poate returna urmând indicațiile din politica de returnare a magazinului.
Dacă cineva nu este mulțumit de felul în care arata produsul său consideră că este deteriorat, are posibilitatea de a face retur la produs fără niciun cost suportat de el. Înainte de a plasa orice comandă, este de dorit ca persoanele interesate să se documenteze referitor la politica de returnare a site-ului și să ia în considerare toate aspectele relevante înainte de a încerca să returneze produsele comandate.

7.    Magazinul recompensează fidelitatea clienților cu reduceri și oferte promoționale în mod periodic.
Cei doritori sunt invitați să consulte în mod regulat site-ul Madiss.ro pentru a fi cu ochii pe discount-uri și produsele reduse. În acest fel, ei au posibilitatea de a-și cumpăra accesoriile pe care și le doresc la un preț promoțional, în limita stocului disponibil. Persoanele interesate pot opta și pentru vouchere cadou care să fie oferite celor dragi și să se transforme în cadouri și mici atenții.

8.    Dacă aveți întrebări referitoare la comanda plasată și nu numai, Serviciul de Suport Clienți va sta la dispoziție.
Madiss.ro dispune de un Serviciu Clienți care se ocupă de toate solicitările venite din partea clienților. Toate datele de contact sunt disponibile direct pe site, iar echipa departamentului Serviciu Clienți va răspunde cu promptitudine tuturor cerințelor și va oferi toate informațiile necesare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p