7 motive pentru care trebuie să achiziționezi un Samsung Galaxy S9 Lasnarea lui Samsung Galaxy S9 a fost și va rămâne, cred, cea mai așteptată lansare

Lasnarea lui Samsung Galaxy S9 a fost și va rămâne, cred, cea mai așteptată lansare de dispozitiv digital, acest lucru datorându-se modului în care arată și funcționează acest telefon mobil. Pentru că acest telefon mobil poate fi comandat, iată care sunt 7 dintre motivele pentru care trebuie să achiziționezi acest telefon mobil de ultimă generație:

13060_25082_samsung_husa_book_clear_view_standing_samsung_galaxy_s9_g960_blue_2

  1. Deși este lansat de foarte puțin timp, Samsung Galaxy S9 a fost deja declarat telefonul mobil cu cel mai bun display utilizat până în acest moment de vreun telefon mobil, această nominalizare fiind unul dintre motivele pentru care trebuie achiziționat acest model de telefon mobil.
  2. Performanțele pe care le oferă acest model de telefon mobil sunt un alt motiv pentru care eu cred că acest smartphone trebuie achiziționat de către orice persoană ce își dorește să utilizeze un dispozitiv ce aduce viitorul mult mai aproape de prezent. Performanțele acestui dispozitiv se datorează faptului că utilizează un procesor octa core Exynos 9810 ce are patru nuclee pe o frecvență de 2.7GHZ și patru nuclee pe o frecvență de 1.8GHZ. De asemenea, și procesorul de imagine este de ultimă generație, ceea ce face ca performanțele acestui telefon mobil să fie imbatabile.
  3. Având în vedere că telefonul mobil este în acest moment un dispozitiv multifuncțional, calitatea sunetului redat de către acesta este o caracteristică foarte importantă pentru utilizatorii de smartphone-uri. Și din acest punct de vedere Samsung Galaxy S9 stă extrem de bine pentru că acest dispozitiv utilizează difuzoare stereo, ceea ce face ca, calitatea sunetului redat să fie impecabilă.
  4. Cu toate că acest model de telefon mobil are foarte multe puncte tari, camera foto a acestuia este fără nicio urmă de îndoială unul dintre cele mai importante atuuri oferite de către achiziționarea acestui model de telefon mobil.
  5. Inteligent Scan, modalitatea de deblocare a lui Samsung Galaxy S9 este un alt motiv pentru care acest telefon mobil este extrem de apreciat de către pasionații de gadget-uri. Datorită acestei tehnologii telefonul mobil nu poate fi deblocat decât de către proprietar.
  6. Având în vedere că este un telefon mobil de utltimă generație, ce are un preț de comercializare mare, prestigiul pe care îl oferă utilizarea acestui telefon mobil este un alt avantaj ce trebuie luat în calcul în momentul în care pui în balanță motivele pentru care trebuie să achiziționezi acest smartphone.
  7. Nu în ultimul rând, faptul că vei avea un telefon mobil ce va fi la moda o perioadă lungă de timp este ultimul motiv pentru care eu cred că trebuie achiziționat acest model de telefon mobil.

Toate aceste avantaje trebuie protejate prin intermediul unei huse Samsung Galaxy S9, husa ce trebuie achizitionată în același timp cu telefonul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p