7 Aprilie, zi de doliu naţional

Nu, Senatul României nu are puteri de clarvăzătoare, pentru a ştii că în aceea perioadă e posibil să ne despărţim de vreo personalitate marcantă.

Nu, Senatul României nu are informaţii asupra unei iminente tragedii ce s-ar putea întâmpla în acea perioadă.

Pur şi simplu, simpaticii de la Senat, pe care îi plătim degeaba, au stabilit ca Ziua Mondială a Sănătăţii, sărbătorită pe 7 aprilie, să fie zi de doliu naţional în România.

Cine sunt iniţiatorii acestei legi: Tudor Ciuhodaru şi Mircia Giurgiu, Când îi vedeţi, să îi scuipaţi din partea mea.

tudor_ciuhodaru_39d597f40e

One thought on “7 Aprilie, zi de doliu naţional”

  1. Pai ce mon cher ami….n-au dreptate ?!Despre ce dracu vorbim ? Pai chiar si state mai dezvoltate, mai civilizate al caror sistem sanitar functioneaza ” brici”….nici macar alea n-au nici o treaba cu acea zi Mondiala a Sanatatii! Iar dumneata te plangi ca astia au pus pe tapet o propunere pentru a fi declarata 7 Aprilie zi de doliu national ??Pai ce vrei altceva cu o ” sanatate” { observa te rog ca am pus ghilimele} ce a fost distrusa de la Eugen Nicolaescu { sincer nu-mi aduc aminte numele predecesorilor sai} si apoi facuta praf de acel Atilla Cseke { ala nu degeaba poarta numele de …Atilla!} iar acum ….este distrusa in continuare { ce mai e de distrus } de acest …Ritli….ce vrei sa se traga salve de tun in acea zi ? Nu frate ! In ziua de 7 Aprilie de Ziua Sanatatii , Republica Romania trebuie sa coboare drapelul in berna …pentru toti romanii ucisi de acest sistem sanitar de douazaci de ani incoace!!!Deci vezi ca tipii au dreptate?Deci initiatorii acestei legi trebuiesc felicitati pentru idee , iar dumneata trebuie sa-ti retragi cuvintele….fara suparare.Dar daca totusi doresti sa-l scuipi pe doctorul Ciuhodaru o poti face in continuare pentru fripturismul de care da dovada, fripturism pe care sincer sa fiu nu ma asteptam sa-l gasesc in secolul XXI la un medic de calibrul lui Ciuhodaru.In rest….” sanatate”…ca-i mai buna decat toate! :finger:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *