7 ani de Blogăreală cu Vrăjeală. De azi, Daraveri Politicești cu Iancu

De scris pe un blog am început undeva prin aprilie 2009. Întâi pe Blogspot, apoi pe WordPress. A fost dragoste la prima vedere. Mie îmi plăcea să scriu, existau oameni cărora le plăcea să mă citească. Iar în 2010, pe 20 martie, venea și asumarea firească a unui domeniu propriu, responsabil. Care să fie și o formă de respect pentru toți cei care m-au susținut, dar și promisiunea făcută mie că nu voi abandona niciodată acest proiect de suflet. De parcă aș fi făcut-o vredată cu ceva Smile

Ce inseamnă 7 ani de blogging?

În cifre seci, lucrurile arată cam așa:

– 4270 de postări (cu aceasta)

– peste 11.100 de comentarii

– 796.498 de mii de cititori.

Multe evenimente acoperite, o serie de exclusivități dedicate doar celor care au fost alături de acest proiect. Campanii electorale abordate din toate perspectivele, live blogging de la evenimentele majore. Unul din momentele de suflet pentru mine a fost campania „Ajutați Moldova„ de la inundațiile din 2010. Ajutorul strâns pentru oamenii năpăstuiți de urgiile naturii a dovedit că putem fi oameni pentru oameni.

7 ani cu mulți prieteni descoperiți prin intermediul acestui blog, dar și mai mulți oameni care au decis că nu mă suportă. Ani în care am scris mereu ceea ce am simțit, ani în care mi-a plăcut mereu să mă așez în fața ecranului laptopului și să vă ofer tot ceea ce am crezut eu că vă interesează, ajută, bucură. Sper că am reușit.

De ce renunț la Blogăreală cu Vrăjeală?

Mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Însă, după 7 ani în care acest mic brand a crescut, a vrăjit, a blogărit, acum a venit timpul asumării certe a ceea ce este acest blog. Nu vrăjeală, ci discuții pertinente, dezbateri, informații, știri, editoriale. Advertoriale (da, se fac și bani din blog) și, mai ales, exclusivități pe care poate alții, din comoditate sau lipsă de curaj, nu vi le vor oferi. De ce daraveri politicești? Pentru că politica a fost și va rămâne mere marea mea pasiune. Pentru că toți cei care se așteaptă să renunț la stilul meu personal, nu vor avea parte decât de încurcături.

Pentru că blogul acesta este și un business. Care, ca o promisiune personală, va crește în continuare. Pentru că, atâta timp cât va crește el, voi crește și eu. Și voi fi ceea ce poate așteptați cu toții de la mine. Până atunci, mă înclin cu respect în fața dumneavoastră, a cititorilor mei dragi, mulțumindu-vă pentru acești 7 ani de poveste!

7 thoughts on “7 ani de Blogăreală cu Vrăjeală. De azi, Daraveri Politicești cu Iancu”

 1. Emotionant. O sa-mi schimb scutecul, ca mi-au dat lacrimile :D

  Te-au angajat la borsrl, ca sa pupi popi in cur pe bani, for a change? :)) ) De pnl nu zic, ca aia sunt varza. Din pacate.

  1. @Sarcasticul De fiecare dată când te emoționez pe tine, sunt fericit :D Nu, nu m-am angajat la BOR SRL, iar pe la PNL, din când în când, pe la oameni dragi.

   1. Stiam io ca am o turma de fani si funi :D Cat trebuie sa cotizeze turma la bor srl, ca sa ma canonizeze? :)) ))

    La pnl poate doar pentru vreo pedelista, la care baleai cand era la dusmani :D Se duce dracu pnl ul pe propria prostie si va canibalizeaza electoratul si stangistul de nicu shordan. Partea retardata a electoratului, dar tot electorat.

     1. Alta laba trista, dar mai buna decat astia. Tehnocratii au supt-o big time, incepand cu anaf-ul. Don’t get me started. A ajuns psd-ul sa dea masuri de dreapta. Jenibil.

 2. Adicatelea , madamme Turcan este infipta-ntrunul dintre acele stilouri si-si slobozeste ” cerneala ” catre Dragnea si ai lui ??? Iar pe tine frate Iancule …te-a numit ea personal ” PASTRATORUL SLOVELOR DREPTEI ” sau asa va autonumiti mai nou…PNL-ul ? Nu-i nimic…si altii pot sa adopte chestia aia # REZIST ….pana se va alege de PNL ceea ce s -a ales din PNT-CD si-atunci , ne vom intreba cu totii ce s-a ales din vestita ….dreapta ! Nu uita ca dreapta se foloseste in majoritatea cazurilor si pentru ” aia ” si pentru…” ailalta ” ! Oricum , felicitari si pentru acesti sapte ani de blogging si pentru noua infatiasare a blogului insa , am totusi o nedumerire : de unde ai scorncit acea cifra de 796.498 de cititori ? Chiar si-n astia sapte ani…cu foarte rare exceptii dar in afara d e mine , Sarcasticu , Marian si-nca vreo cativa ….DE UNDE IANCULE ???? :(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *