5 miliarde de euro – atât ar fi dat PDL pentru fraudarea alegerilor !

Foarte bun punctul de vedere al lui Radu Tudor, în legătură cu declaraţia lui Băsescu, despre existenţa celor 5 miliarde de euro în visteria statului.

Avem de a face cu 2 scenarii, ambele cu acelaşi grad de gravitate:

– fie Băsescu are dreptate în legătură cu existenţa acestor bani. A fost astfel nevoit să spună de ei, tocmai pentru a nu lăsa opoziţiei şansa de a descoperii banii în buget. Dacă lucrurile stau aşa, avem de-a face cu un adevărat genocid. Pensionarii, bolnavii, profesorii, medicii, salariaţii – toate aceste categorii sociale au fost condamnate la o moarte lentă de un iresponsabil ajuns în fruntea ţării şi care nu s-ar da la o parte de la nimic pentru a-şi păstra funcţia.

Ce trebuie făcut în acest caz? Nimic mai simplu: comisie parlamentară de anchetă, miniştrii vinovaţi băgaţi în puşcărie, iar Băsescu făcut responsabil de atentat la siguranţa ţării şi suspendat.

– Băsescu a minţit. Nu avem aceşti bani în vistierie. A fost doar o fumigenă. Un lucru la fel de grav. Am avea de-a face cu un preşedinte schizofrenic, incapabil să înţeleagă câtă greutate ar trebui să aibă vorbele unui şef de stat. Nu că ar fi prima dată când beţivul de la Cotroceni ne-ar minţi. Dar eu cred că este un motiv suficient pentru a fi suspendat.

basescu-bani-fmi

3 thoughts on “5 miliarde de euro – atât ar fi dat PDL pentru fraudarea alegerilor !”

  1. Numai atat aveau pregatit ?!!! Pai atunci bine c-au pierdut “Victoria ” !Ce zici , cam ce va face Ponta cu acesti bani…nu de alta dar ar cam trebuii sa ” platim ” :satansmoking: niste datorii externe ce insumeaza vreo…6 miliarde ?

    1. @marian banii acestia, daca exista, trebuie sa se intoarca la cei de la care au fost furati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *