35

Optimistul din mine ar spune că am ajuns la jumătatea vieții :) Sau pesimistul? Cine mai știe? îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru fiecare zi pe acest pământ. Câte vor fi, doar el știe. Cum e viața la 35 de ani? Provocatoare. Plină de suspans. Și de lucruri frumoase și de lucruri ce par a te pune la pământ.

Secretul în a trece bine prin ea este să fii un om bun. Să lași lucruri frumoase în jur. Să iubești. Să dăruiești. Să te bucuri de cei dragi și să nu pui mult prea mare preț pe material. Căci bine zicea Domnul: ”Ce folosește omului de ar avea toată puterea pe acest pământ, dacă nu își poate salva sufletul?”.

Dacă m-ar întreba cineva unde sunt cu tot ce mi-am propus în viață, i-aș spune că sunt fix acolo unde mi-am propus. Și personal, și profesional, am tot ce îmi pot dori.

Tocmai de aceea, în această zi specială pentru mine, vouă, celor care îmi faceți zilnic onoarea de a intra pe acest blog, vă doresc să aveți parte de tot ce este mai frumos în viață.

La Mulți Ani !

TURNING-35-AND-STILL-FABULOUS

4 thoughts on “35”

  1. Ionut nici nu stii ce pierzi asteapta sa ajungi aproape de cinzeci de ani sa vezi cum este.vad eu ca ai inceput sa te apropii de criza existentiala a celor de patruzeci de ani.partea nasoala este ca acum ai inceput sa intelegi care este rostul tau pe acest pamint.am trecut si eu prin asta,toti trecem.fiecare traieste separat povestea vietii lui.cel mai important lucru este sa fii sanatos in rest totul din jur este intr-o continua schimbare si trebuie sa te obisnuiesti cu asta la multi ani si la cit mai multe scrieri

Leave a Reply

Your email address will not be published.