33

Vorbind cu un prieten drag azi, mi-a zis că asta e vârsta la care începi să mergi pe apă..sau, am continuat eu, vârsta la care începi să prefaci apa în vin. După posibilități :)

Pentru mine, 33 de ani, vârsta pe care o împlinesc azi, este un motiv de recunoștință. Față de Dumnezeu, căruia îi datorez fiecare secundă de viață. Față de o familie minunată, care îmi este alături mereu, la bine și la greu. Față de niște prieteni de vis, care mereu, dar absolut mereu, îmi sunt alături.

Față de voi, prietenii mei virtuali frumoși, oameni speciali care mă citiți mereu aici, pe Facebook, pe Twitter și care de ieri și până azi m-ați bombardat cu urările voastre de bine, cu sutele ca număr, oameni în fața cărora mă înclin și sper să reușesc cândva să beau o bere cu fiecare din voi !

Să aveți un an 2014 pe sufletul vostru !

PS: Pentru prietenul meu drag, Nevermind, atașez o editare photoshop primită cadou de la un om tare drag. Știu că o să îi placă :)) ))

teofanieionut

10 thoughts on “33”

 1. 33 de ani impliniti cu ocazia zilei de astazi!
  33 de primaveri!
  33 de ani frumosi si de munca asiduua!
  Finetea de care ai dat dovada si care te caracterizeaza face din tine un prieten virtual pretios!
  In aceasta zi a aniversarii iti spun din toata inima:
  LA MULTI ANI IONUT IANCU!

 2. LA MULTI ANI SI SA FII FERICIT PREANEFERICITULE TEOFANIE IANCULET !
  P.S. Te rog sa o iei ca pe o urare , nu ca pe o promisiune.

  1. @sarcasticul 1. Multumesc 2. Am si sunt mandru de ei. Te consider unul dintre ei :) 3. Le ai si cu zodiacul? :)) ) PS: Ai destui fani care te citesc aici si vocifereaza ca tine la mine pe facebook :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published.