3 motive sa folosim o cuvertura de pat

Probabil cei mai multi dintre noi se intreaba de sa folosim si o cuvertura de pat, care ar fi motivele pentru care ar trebui sa ne alocam in plus cateva minute in fiecare dimineata din timpul nostru pentru aranjarea patului si cu atat mai mult cu cat acesta cuvertura de pat inseamana o cheltuiala in plus.

In copilarie bunica mea imi facea patul, mi-l aranja frumos in fiecare dimineata si imi spunea ca atunci cand voi fi la casa mea sa nu treaca o zi fara ca patul meu sa fie frumos aranjat.

image

Atunci nu integeam exact si nu acordam o atentie prea mare, sincera sa fiu mi se parea si mie o pierdere de timp, insa acum cand privesc in urma imi dau seama de diferente.

Timpul a trecut si azi iata-ma la casa mea, asa cum imi place sa-i spun si trebuie sa recunosc ca intradevar merita sa ai cel putin o cuvertura de pat, iar in cele ce urmeaza o sa va prezint 3 motive pentru care ar trebui sa avem o cuvertura.

In primul rand un pat acoperit cu o cuvertura arata incontestabil mai bine decat unul cu o lenjerie de pat dezordonata.

In al doilea rand o data asezata, o cuvertura de pat va schimba intreg aspectul dormitorului.

Asa ca daca ne-am plictisit de atmosfera din dormitorul nostru aceasta se poate schimba o data cu schimbarea cuverturii de pat.

Putem alege cuverturi cu diverse modele ce vor oferi un aspect elegant dar si stil dormitorului, dar si pilote colorate ce ne vor oferi un ton vesel, astfel putem trece de la o atmosfera la alta si nu ne vom plictisi de dormitor fara a mai fi nevoie de redecorari.

Iar al treilea motiv pentru care trebuie sa folosim o cuvertura de pat este ca acesta protejeaza lenjeria de pat atunci cand venim de afara si suntem obositi si vrem decat sa stam cateva minute in pat sa ne relxam, sau cand ne odihnim pe pat pentru a citi o carte.

In concluzie o lenjerie nu numai ca prelungeste viata asternuturilor de pat, dar schimba si atmosfera din dormitor oferind stil si eleganta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.