25 Octombrie – tu ce alegi?

Să zicem că pe 25 Octombrie România chiar va fi pusă în faţa unui moment de cotitură, a unei alegeri care să îi schimbe destinul.

Tu ce ai alege?

Cu cine veți vota, la alegerile din 5 iunie, pentru funcția de Primar al Bucureștiului?

View Results

Loading ... Loading ...

2872

8 thoughts on “25 Octombrie – tu ce alegi?”

  1. Frate imi pare rau s-o spun dar daca vor venii la Bucuresti ….cine frate , cine sa vina ? Ce aia au bani de dat pe …transporturi ?A…ca se va gasi un ” sponsor”…asta-i altcevaAbia asteapta astia de la PDL sa zbiere pe la 10TV sau la OTVescu ca se face …turism electoral! Si pui pariu cu mine ca de data asta politia rutiera chiar va aplica amenzi , va suspenda licente si chiar va intocmi dosare de trimitere in judecata …nu ei procurorii evident…insa de data asta se vor gasi si ” judecatori ” care sa si condamne ?!?Cat despre bucuresteni…imi pare rau s-o spun …{ eu sunt bucurestean …de vreo trei generatii} dar aici in Bucuresti este ca-n …Honolulu…adica este atata liniste incat nu cred ca se vor aduna mai mult de 30-40 de insi . Stiu asta de la …” mitingurile ” puse la cale de “Noua Dreapta”…erau mai multi Jandarmi decat ….legionari!S-au plictisit , s-au saturat oamenii de …exercitii de democratie. Au vazut ca celor de la “putere” nu le pasa , ca nimeni nu-i poate clinti din locurile lor pe care le considera …eterne. Asa o fi ?

    1. @Marian: Si eu sunt dezamagit de Bucuresti..dar, ma gandesc si la varianta asta..daca nu ies in strada, inseamna ca le este bine, nu rau..

  2. A si revin. Monarhia putea salva Romania…in 1990 sau ’91! Acum nu ne mai salveaza nici Dracu !Sa-l injuram pe Iliescu si pe magarul ala de Constantinescu care spunea odata ca ar fi onorat sa predea puterea in mainile Majestati Sale Regele Mihai I ! A facut-o cumva ?Sa fi sigur ca in ’90 mi-ar fi convenit sa fiu ” supus …regal” acum insa…cui sa fiu ” supus “? Lui Radu Duda ?Sa fim seriosi .” Printului ” Nicolae…ala nici nu stie sa vorbeasca romaneste ca lumea si ca atare …Ce a fost pregatit sa …” domneasca ” ?Oricum voi fi acolo urmarind cu interes daca pariul meu se confirma… voi fi acolo ca oricum neavaind deocamdata serviciu…si asa n-am ce face !

  3. Nu-l ” blamez” frate…de unde si pana unde ideea asta ?!Nu-mi place ca …actor{ a fost un cabotin fara suparare }si cu atat mai putin ca …print consort.Asta nu inseamna in nici un caz ca-l blamez …Ca se poate schimba…sa se faca ce ?Cine-i cere sa se schimbe ? Eu ? Doamne fereste…sa ramana frate asa cum este el in realitate…macar atata sper sa fi invatat in timpul cat a avut onoarea sa locuiasca in preajma Majestatii Sale regele Mihai I de Romania!

  4. Cat despre ceea ce gandesti matale ca…”daca nu ies in strada …inseamna ca le este …bine” crede ce-ti spune un bucurestean get beget{ asa cum am mai avut placerea sa ma laud}si pe deasupra si inamic declarat al …astora de conduc tara azi : nu este asa insa , oamenii s-au saturat de minciuni ., s-au saturat de manipulari { si sti cred la fel de bine ca si mine ca orice miting este o mainipulare din partea cuiva ….si ca la orice miting sint prezente si….” serviciile”}si s-au saturat de lipsa unei …finalitati adica…ori KAKA ori…KAKA!Zic si ei ca tot romanul …filozof: Ia mai dai in pizda masii !Ce zici ? Asta …filozofie, mai ales ca-i da in pizda masii si p’aia si…p’aia!Nu stim cu totii ca romanul e nascut …poet ?QED !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *