2020

Mai sunt câteva ore până la momentul în care vom spune adio unui 2019 care nu a fost deloc un an ușor, pentru a întâmpina cu bucurie, speranță, așteptări mai mari pe cel mai rotofei dintre ani, 2020.

Cred cu tărie că de noi, de fiecare în parte, depinde cum va fi anul ce urmează să vină Atât în plan personal, dar și la nivelul societății. Cred cu tărie că, oricâți ani am lăsa în urmă, este necesar, obligatoriu, să luăm cu noi la fiecare nou început, stâlpii morali, spirituali, care ne-au permis să supraviețuim. Iubirea, credința, dragostea de cei apropiați, dreptatea, curajul, bucuria de a face bine, nu trebuie să lipsească din bagajul nostru uman, indiferent în ce an am intra și ce an am lăsa în spate.

Vă doresc ca 2020 să fie anul care să vă împlinească pe toate planurile. Să vă aducă liniște, sănătate, pe toți cei dragi mereu alături și nicio piedică în calea împlinirii viselor și dorințelor. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care ați fost alături de acest blog și în acest an 2019.

2020 va fi anul în care vom reuși multe lucruri frumoase împreună! La mulți ani!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *