2019, hai să te văd!

Încă doar câteva ore până punem cruce unui nou an și, în zgomote, artificii și urări, intrăm în ceea ce ne dorim cu toții să fie cel mai bun an din toate câte au fost. Nu fac excepție de la regulă, intru în linie dreaptă spre drumul fără întoarcere al celor 40 de ani, chiar dacă mai este până acolo, dar mă entuziasmez mereu la gândul că anul care stă să înceapă va fi cel mai bun an din viața mea.

Și chiar cred că este posibil să fie așa. Chiar dacă mulți nu cred asta, depinde doar de fiecare în parte ca să facem din fiecare an pe care Dumnezeu ni l-a dăruit pe acest pământ un an în care să strângem cei mai frumoși arginți, arginții veșniciei. Căci nu ne costă nimic să fim oameni mai buni, să avem grijă de cei dragi dar și de cei aflați în necazuri, să găsim de fiecare dată un mic răgaz în care să dăm din ceea ce avem noi și celor ce nu au, din diverse pricini.

Să spunem te iubesc mai des, tuturor. Dar mai ales lui Dumnezeu. Să fim implicați în viața cetății noastre. Anul 2019 vine cu două reprize de alegeri ce sunt, încă de pe acum, decisive pentru viitorul țării noastre. Înainte să ne gândim din ce în ce mai des la cum să plecăm de aici, măcar să fim cu adevărat cetățeni și să lăsăm un pic de curat și bine celor care nu au de gând să facă asta.

Vă urez tuturor să aveți parte de un an 2019 plin de lucruri bune, sub mângâierea și dragostea lui Dumnezeu. Să fiți sănătoși, să îi aveți pe cei dragi alături și să vă împliniți fiecare dorință, vis, pasiune, fantezie. Iar pe lângă tot ce vă doriți voi, adaug eu înmiit. La mulți ani!

Sursă foto: Pinterest

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *