2012 – Sfârşitul lumii va fi în mâinile tale ! Mergi la vot !

Da, e abia 2 ianuarie, dar cu toate acestea, acest articol apare azi. Şi îl voi publica în fiecare lună, ca un mesaj prin care să vă conving pe fiecare dintre voi cât de importante sunt alegerile de anul acesta.

Nu, nu mayaşii vor aduce sfârşitul lumii noastre.

Nici schimbările climaterice nu vor însemna apocalipsa unei lumi aşa cum o ştim.

Sfârşitul României, a unei ţări aşa cum o ştim, cu bune şi rele, pe care ne luptăm de 20 de ani să o ţinem pe drumul cel bun, va sta în mâinile tale..şi ale tale…şi ale mele.

Niciodată în istoria acestei ţări, importanţa unui singur vot nu a fost atât de mare. Băsescu şi clica lui ordinară ne-au luat tot. Ne-au readus la un nivel de sărăcie pe care îl speram uitat.

Au readus la vârful puterii, ca să ne conducă pe noi, analfabeţii, semidocţii, curvele şi hoţii.

Ne-au umilit, înjosit, ne-au făcut să ne fie ruşine de noi şi de ţara noastră.

Acum se pregătesc de lovitura finală. Vor să fure alegerile şi să ne fure dreptul de a mai fi liberi !

Dacă tu şi tu…şi da, chiar tu, cel care citeşti acum, nu veţi merge la vot, planul lor va funcţiona perfect. Şi în decembrie 2012, mult mai devreme de 25, vom putea să asistam la sfârşitul lumii noastre, aşa cum o ştim.

Aşa că, dincolo de planurile personale, pe care fiecare le avem la acest început de an şi pe care vă doresc să vi le împliniţi, haideţi să mai adăugăm ceva pe listă: să salvăm România şi democraţia..altfel, nu vom mai avea nici măcar dreptul să visăm !

La Mulţi Ani, români !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *