2012 pentru Blogăreală cu Vrăjeală

Pentru mine, pentru blogul acesta, anul ce tocmai se încheie a însemnat confirmarea că am făcut bine atunci când am ales nişa unui blog despre politică, în cea mai mare parte.

Piaţa Universităţii 2012 – aproape o lună întreagă pe care am petrecut-o aici, comentând şi încercând să vă prezint cele mai noi ştiri din piaţă.

Căderea guvernelor Boc şi Unguent, instalarea lui Ponta, alegerile locale, suspendarea lui Băsescu şi apoi victoria categorică a USL din 9 decembrie, toate aceste evenimente au fost pe larg dezbătute aici, iar pentru asta nu pot decât să vă mulţumesc.

Am scris pentru voi 804 posturi, s-au strâns cam 7000 de comentarii. Eu sunt mândru de aceste cifre, la fel cum mândru şi de faptul că adun, lunar, o medie frumoasă de  aproximativ 15.000 de unici, cu un vârf de 20.049 în luna octombrie.

Dar cel mai mândru sunt de faptul că am reuşit să creez în jurul acestui blog o comunitate de oameni dragi şi simpatici, cu care dezbat orice temă, care ştiu că pe acest blog eşti liber să îţi expui propria opinie fără teama de a fi cenzurat sau judecat.

Şi pentru această frumoasă comunitate şi pentru că blogul acesta a devenit, practic, jobul meu, ne vom revedea şi în 2013, cu o serie de surprize chiar din prima lună.

bloggers-blog Vă mulţumesc şi vă doresc să aveţi un 2013 numai cu din cele bune !

6 thoughts on “2012 pentru Blogăreală cu Vrăjeală”

  1. La multi ani si tie, mai. Sa cresti mare :)

    Cu durere in suflet ca nu am apucat sa scriu ceva, asa cum ti-am promis… dar ma voi revansa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.