2012 într-un cuvânt şi o poză

A devenit o tradiţie a acestui blog ca la final de an să vă provoc la o retrospectivă mai specială.

La fel ca în 2010 sau 2011 şi anul acesta vă provoc să descrieţi 2012 printr-o poză şi un cuvânt.

Toate răspunsurile voastre le punem apoi într-un banner cu care întâmpinăm un 2013 mai bun.

Şi ca o gazdă bună, încep eu primul:

Pentru mine, cuvântul anului 2012 este: Piaţa Universităţii.

Iar poza este aceasta:

protest-in-piata-universitatii-din-bucuresti-imaginile-zilei-14-ianuarie-2012-6302084Ceea ce s-a întâmplat la începutul acestui an a fost declicul care a dus la sfârşitul acestui regim odios. Chiar dacă nu ne-am îndeplinit 100% obiectivele, Băsescu rămânând ca un laş la Cotroceni, ne pregătim totuşi de un 2013 din peisajul căruia au dispărut Udrea, Boc, Anastase, Unguent, Tălmăcean şi alţii ca ei.

Hai să vedem cum a fost 2012 şi pentru: Oana Portase, Irina Ursu, Roxana, Crissdinu, Radu Oncescu, Lilick, Radu Herjeu, Radu Tudor, Ciutacu, Alexandru Marin, Alex Mazilu, Blogatu, Alina Gorghiu, Ştefan Manea, Diana Tuşă

PS: Sociologul anul 2012 :P şi un om deosebit, pe numele său Mirel Palada mi-a oferit şi versiunea sa despre acest an:

– cuvântul anului: măcel. Iar poza este aceasta: (sursă foto: aici)

a_051

3 thoughts on “2012 într-un cuvânt şi o poză”

  1. Îți mulțumesc pentru menționare. Eu o să-ți răspund aici dacă nu e cu supărare. Pentru mine, 2012 a fost un an minunat, un an cu multe schimbări pozitive, multe conștientizări importante, am cunoscut oameni absolut minunați. Nici nu știu ce altceva mi-aș fi putut dori mai mult. Evident, nu a fost totul roz și frumos însă lucrurile bune au reușit să le eclipseze pe cele mai puțin bune. Cam atât aș dori să povestesc despre 2012.

  2. Frate Iancule…daca trecem si …ziua de maine 21 .12 .2012 promit sa …ma las de fumat deci cuvantul de ordine : STOP FUMATULUI ….IN PUBLIC !!! 8) Nu de alta dar daca tot a venit Eugen Nicolaescu la ” sanatate “, parca-i si pacat sa nu folosim orice ocazie de ai aduce aminte de banii de pe “taxa pe viciu “! 8)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *