2 ani de Blogăreală cu Vrăjeală

20 martie 2010 – îmi achiziţionam domeniu propriu şi începeam un drum plin de pasiune, dorinţă de a dovedi că se poate, dar mai ales un drum plin de plăcerea de a scrie. Începea epoca bloggingului a la Ionuţ.

20 martie 2012 – după 2 ani, nu regret nicio secundă faptul că m-am apucat de scris. Prin blogul acesta am descoperit oameni noi, prieteni dragi, multe dezamăgiri. Ca în viaţă !

Dar mai ales, am făcut din blogul acesta o platformă de comunicare între oameni interesaţi de politică, de ştiri tari, de caterincă. Iar aceasta este cea mai mare realizare a mea. Pentru că fără voi, cititorii mei dragi, nu aş exista.

Mulţumesc !

6 thoughts on “2 ani de Blogăreală cu Vrăjeală”

  1. :beer: Iancule…iti doresc si imi doresc , sa apucam amandoi ziua cand vei inplinii ….20 de ani de ” blogareala cu vrajala “!! :beer: La mai mult … si la mai mare frate! :beer: :beer: Vezi daca dupa ce-o iesii USL-asii { caci vor iesii} invingatori in alegeri :beer: , si te vei lipii de vreo…slujba calduta pe la Victoria :beer: , sau { de ce nu ? } chiar la Cotroceni :beer: sa-ti aduci aminte si de mine cand voi venii in audienta la matale :beer: cu vreo jalba in protap ! :beer: :satansmoking: :smirk: :beer:

    1. @marian multumesc mult de tot pentru tot. Pentru ca ma citesti, ca ma comentezi si ca imi urezi mereu numai de bine:) Aceleasi ganduri frumoase si tie. Si nu, nu te uit:D :)) )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *