Perloro pune geanta din piele de piton sub brad

Cine ar fi crezut că produsele din piele de piton ajung și în România, când crocodilul și acest șarpe nu se găsesc în țara noastră?  Italia este țara în care industria pielăriei a trecut de la rang de meșteșug la artă fiindcă oricât ar fi de migălos, totul se face manual, iar produsele din piele exotică bine realizate aici, ajung la noi datorită magazinului Perloro.ro. Pigmenții folosiți la vopsire se mențin în timp, mai mult de-atât, cu trecerea anilor, căpăta alte și alte nuanțe.
Perloro  reprezentantul firmei italienei Ghibli, tratează cumpărătorii din România cu multă prietenie fiindcă:
-în orice altă țara gențile  din piele de piton costă 3 000 de euro, aici costă sub 500 de euro
-de Crăciun se oferă reduceri de la 8%, la 22 %.
-vizitatorului I se oferă voucher de reducere 10% cu codul #vipcode
-există genți care se pot purta și la ținute de zi, dar și la toaletele sofisticate de ocazie.
-livrarea la adresă indicată este gratuită, gențile fiind însoțite de acte de originalitate.
De pildă, mulți ar spune că Geantă Messenger Piele Piton Damă Rufina  este scumpă la cei 1199 de lei, dar să nu uităm că ea înlocuiește și geantă pentru ocazii, prin urmare prețul este foarte economic, dat fiind faptul că poate fi purtată cu succes în multe circumstanțe. Și la o întâlnire de afaceri face o impresie bună acest produc de lux.

geanta rufina

Și cromatică permite asortarea acesteia cu ușurință, fiindcă geantă nu se mai asortează restrictiv cu pantofii. Ea poate fi purtată cu o rochie neagră, roșie, sau neagră cu flori roșii, cu maro, dar și culori mai deschise.
Pentru femeile foarte tinere,  eleve sau student cu Geantă Sac Piele Piton Damă Daisy vor fi în centrul atenției și admirației. Accesoriile aurii pun în valoara culoarea închisă a produsului căptușit cu material de calitate și prevăzut cu buzunar interior pentru telefonul mobil sau valorile deținute.
Geantă costă 2990 de lei, fiind redusă cu 21%. Distribuitorul respectă dreptul la retur în 14 zile.
Geantă Office Piele Piton Damă Lînă  cu accesorii aurii are reflexe interesante gri-petrol, dar și verde-negru. Bogăția cromatică permite purtarea ei la ținute gri, negre, verzi și maro.
perloro 2
Cele două compartimente permit o depozitare bună a actelor și portofelelor, în buzunarul prevăzut cu fermoar din mijloc putându-se ține telefonul mobil pentru a fi scos rapid de  ori este nevoie. Italienii gândesc foarte practice  de  fiindcă  de umăr este întotdeauna , iar posesoarea nu este obligate  poarte  cu ,  nu- place acest lucru.
Curelele din piele de piton  magnifice  trebuie neapărat purtate la vedere    .
Este   cum femeia -prins un piton de mijloc pentru-pune  valoare . Chiar   aceste condiții curajul de care    face cinste.
Dada
Cu ajutorul acestei curele se poate gândi o  de ocazie, mizând pe haine foarte simple  ea    . Efectul  fi miraculos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p