16 Decembrie 1989 – la Timişoara începe Revoluţia

“Azi în Timişoara, mâine în toată ţara !”, strigătul de eliberare al României, s-a auzit prima dată pe 16 decembrie 1989.

Din ce în ce mai puţină lume se opreşte ca să comemoreze jertfa supremă a unui oraş demn şi frumos, precum Timişoara. Suntem atât de injectaţi de lehamite încât nu mai reacţionăm nici măcar la mojicia mizeriilor portocalii, care vor să ii fure Timişoarei dreptul câştigat prin sânge, de a fi oraşul unde a început Revoluţia.

Eu, umilul posesor acestui blog, aduc omagiul meu şi dragostea mea, Timişoarei şi timişorenilor.

t3

3 thoughts on “16 Decembrie 1989 – la Timişoara începe Revoluţia”

  1. Spui dumneata draga amice ca : ” din ce in ce mai putina lume se opreste sa comemoreze….”Pai si eu ma intreb din ce in ce mai des de ce a fost necesara acea varsare de sange? De ce in Romania nu s-a facut totul curat, asa ca-n Bulgaria , RDG, Polonia , Cehoslovacia …si de ce nu la javrele alea de unguri ?De fapt cine a fost cel vinovat de varsarea de sange ca parca nu mai cred cam de mult ca Ceausescu a fost singurul vinovat.

  2. Mizeriile portocalii poate vor sa recunoasca realitatea, ca a fost lovitura de stat si ca Ilici era desemnat de Moscova cu mult timp inainte. Un mare tradator de neam si tara. Pe piatra lui funerara o sa scriu: “Din ciclul mari tradatori ai Romaniei, tradator necunoscut.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *