100 de zile de guvernare Ponta, 40 de zile de preşedinţie a lui Crin

Ne aflăm, iată, la 2 repere ale USL şi ale României.

100 de zile cu Ponta. Cu ce rămânem după ele:

– cu nişte măsuri prea puţin discutate şi analizate: banii daţi înapoi salariaţilor şi pensionarilor, cu plata TVA la încasare. Cel mai probabil, pe bugetul din 2013 şi cu TVA diferenţiat la alimente. Cu facilităţi pentru firmele care angajează tineri sub 25 de ani sau adulţi peste 55 de ani. Cu ajutor de la stat pentru firmele IT care angajează tineri.

– cu oprirea unor furturi greu de imaginat: ultimul exemplu: 1.2 miliarde de euro de la Hidroelectrica.

– după ce  fost ruptă reţeaua infracţională a lui Blejnar, încasări mai mari cu 1.2 miliarde de euro la buget.

Sigur, lucrurile astea sunt prea puţin importante. Toată lumea discută doar despre suspendarea lui Băsescu, considerată, greşit, principala acţiune iniţiată de guvernul Ponta.

40 de zile de preşedinte al României pentru Crin Antonescu. Ce am aflat în perioada asta:

– pentru mine, subiectiv, Crin îmi confirmă aşteptările. Este exact preşedintele pe care îl vreau. Ce au decis unii? Crin este un dictator, nu ştie engleză şi ce să vezi: doarme în continuare mult.

Urmează o perioadă şi mai grea. Marţi avem decizia CCR, moment după care ţara fie se aşează pe făgaşul normal, fie întrăm în cea mai neagră perioadă de după 89.

Este evident că la următoarea bornă, atât guvernul Ponta, cât şi preşedintele Antonescu trebuie să iasă şi să comunice mult mai bine ce au făcut de când sunt la putere. Pentru că altfel, maşinăria PDL va transmite numai un singur mesaj: ăştia nu fac nimic, singurul lor obiectiv e demiterea lui Băsescu.

ne-am-tinut-de-cuvant-audit

16 thoughts on “100 de zile de guvernare Ponta, 40 de zile de preşedinţie a lui Crin”

  1. Toti bĂsiŞtii sunt pe acelasi calapod…cred ca inspira si respira dupa Modelaşul …lor …dragut si simpatizat de mai toata lumea! Numai de nu si-ar mai stramba vizajul cel “dragut”… cand hăhăie ascunzandu-si FRICA.tOT CE FAC EI RAU,ARUNCA PE ALTII….CE CARACTERE …ORIBILE!mamma miaaa!

  2. @Ionut
    E ok. Nu avea de unde sa stie ca sunt cel putin la fel de anti ca si el, daca nu mai mult.

    @yatou
    Relax, pumpkin’. Suntem in aceeasi tabara. Doar ca Ionut e membru de partid si am cui sa-i frec ridichea pentru balbele de 2 lei ale usl. :D
    Acum… reciteste in alta cheie partea cu mdrt si jandarmerie ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published.