100 de bloggeri de citit în decembrie 2012

Se poartă iarăşi limbile de an nou în blogosfera românească. Şi pentru că există cineva care ne-a recomandat 45 de bloggeri pe care să îi citim, am purces la asta.

Deci, să citim fraţii mei albi:

image

Iată ce a mai scris recomandarea noastră în ultimul timp:

image

image

Plus linkurile zilelor săptămânii, ale lunii, ale trimestrului, ale anului.

Putem continua cu recomandările la nesfârşit. Am ales doar acest exemplu pentru a arăta cât de serioase şi fără “”interes” sunt aceste recomandări.

Dar în acelaşi timp am şi eu o întrebare: chiar nu mai există alţi bloggeri, în afară acestor feţe obosite, care să merite să fie citiţi?

9 thoughts on “100 de bloggeri de citit în decembrie 2012”

  1. Ba….da ce ai cu asta ?Care-i treaba ? Cu ce te-a deranjat ?Te injura noaptea la telefon , ce dracu ai cu el , ca vad ca ai pornit o adevarata ” campanie” contra lui ?!Intreb si eu …ca omu’ de pe strada…nu trebuie sa te superi… :beer: Dupa cate stiu…nici nu-i bucurestean …d-al nostru, s-atunci ? :o ogle: Care-i spilu, ca te tot aghati de ” chinez” ?Credeam ca voi bloggarii sinteti niste tipi …uniti sa nu mai vorbesc de …o oarecare amicitie de ” breasla” insa constat ca traiti intr-o adevarata jungla : care-i mai “tare …al haleste p-ala mai…” slab”.Chiar ma mira si sincer …nu ma asteptam.Pacat , de voi , de bloggari cred ca depinde viitorul presei in tara asta si chiar in lume .Mare pacat ca nu reusiti sa va intelegeti. :ban:

  2. @Marian: dar ce am zis rau?:) :beer: il respect ca om..e foarte simpatic..am o problema cu bloggerul chinezu:) dar una de bun simt.

  3. Da ce au am zis ca…ai ” zis de rau” ? Numai sa nu se basice iar, ca la cum am ajuns sa-l cunosc….Astia ce se afla ” in top” sant foarte …sensibili. Ai uitat ? :smirk:

    1. @Marian nu imi pasa de sensibilitatea lui. Asta e un blog unde eu si ai mei comentatori spunem adevarul in fata..cui nu ii convine, sa fie sanatos

  4. Ianculeeee!!! Cand am tastat sensibilitate….m-am gandit ca tu cu inteligenta -ti inascuta vei sesiza …ghilimelele si singur . :satansmoking:

    1. @pinguu: e mai ok sa nu te intereseze..asa nu te agiti ca mine:D mersic pentru vizitele tale:) ma onoreaza

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *