10 iunie 2012 – Ziua când poţi face dreptate !

Mai ţineţi minte clipul ăsta? La vremea campaniei din 2008 a fost un succes, viral distribuit de toată lumea.

Şi s-a râs, s-au făcut zeci de parodii. Şi lumea a votat, mai mult sau mai puţin.

Pentru mulţi dintre noi, din păcate, gluma s-a transformat în tragedie. Ne-am trezit în fiecare zi cu Băsescu, cu clica lui de acoliţi – ne-au violat viaţa pe rând: Videanu,Boc, Anastase, Udrea, Hoară, Livache..fiecare pe rând şi toţi împreună.

Mâine, eşti aşteptat din nou la vot. E votul pentru alegerile locale, dar este un semnal extrem de important pe care trebuie să îl dăm: Gata cu acest coşmar portocaliu, gata cu mizeria băsistă.

De mâine, România are cu adevărat şansa să facă curăţenie ! Un Lets do it RO politic, atât de puternic încât să curăţim toată ţara de gunoiul PDL.

Nu îţi bate joc iarăşi de votul tău ! Nu îl schimba pe Băsescu cu Nicuşor, domnul Dan sau Becali. E ziua în care trebuie să votezi cu adevărat pentru mai bine.

10 iunie 2012 trebuie să fie ziua în care din fiecare ştampilă de vot să se audă: S-A FĂCUT DREPTATE !

One thought on “10 iunie 2012 – Ziua când poţi face dreptate !”

  1. Iancule…este doar un inceput . :beer: Cel putin noi bucurestenii …vom vedea …cum ” stam ” . :satansmoking: Daca ai vom rupe botul PDL-ului , UNPR-ului si lui DD-PP adica ….tot PDL-ului azi…la toamna te chem sa bem sampanie …deoarece atunci sint sigur c’am scapat si de dracu de la Cotroceni si de argatii lui ! :satansmoking: :beer:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *