10 fapte bune datorate ţie

Am primit o leapşă de la Ştefy. Să spun 10 fapte bune pe care le fac. Sper că reuşesc să fac un astfel de număr de fapte bune câteodată. Dar astăzi vreau să răspund la această leapşă într-un mod mai personal, dedicând 10 fapte bune unei fete pe care o iubesc foarte mult, dar care refuză cu încăpăţânare să înţeleagă asta. Aşadar, puiul meu dulce…10 fapte bune pe care le fac datorită ţie:

zâmbesc – dimineaţa mă trezesc cu zâmbetul pe buze…toată ziua am un zâmbet pe buze şi îl dăruiesc şi celor de lângă mine

sunt fericit – da, fiecare clipă în care tu eşti, în orice fel posibil, lângă mine. iar fericirea asta nu o ţin doar pentru mine..le-o ofer şi celor care vor să simtă un pic din bucuria ei.

visez – te visez pe tine..îţi visez glasul, privirea, alintul…orice..visez clipele trăite lângă tine (dacă vor fi)..iar când visezi, e uşor să îi faci şi pe ceilalţi să viseze că cerul e limita.

trăiesc – da, atunci când iubeşti, trăieşti cu adevărat..inima are propria ei viaţă, iar combustibilul ei e doar dragostea. Iar atunci când trăieşti, clar…faci totul mult mai uşor.

sunt cuminte – asta până la o limită, dar ştiind că te am pe tine undeva, sunt conştient că, vrei nu vrei, am o responsabilitate de a converti nişte vorbe în fapte. Pentru că loialitatea se măsoară în fapte.

am mai multă grijă de sănătatea mea – lasă-te de ţigări, mai uşor cu alcoolul, hai să ne plimbăm cu orele. Dacă eu sunt sănătos, toţi suntem fericiţi.

redescopăr plăcerea alintului…puiu, ubita…şamd (nu tre să ne ştie toată lumea secretele:)) )) ). există însă riscul să încep să îmi alint şi şefii aşa…deci…

redescopăr România – vreau să fiu în fiecare loc unde eşti tu, să mă bucur de tine când descoperi lucruri şi locuri noi, cum te bucură orice mică chestie…şi cum vii fericită la mine în braţe să îmi spui: “mulţumesc că eşti lângă mine acum..”

iubesc – când iubeşti, totul se schimbă, atunci viaţa este cu adevărat frumoasă.

TE IUBESC pe tine.

Sunt 10? Sunt…ok..

PS: Personajul cu care împărtăşesc aceste sentimente din acest text nu există momentan. A ales să fugă, să stea departe de mine, pitit într-o lume a ei de unde nu vrea sa iasă.

Leapşa merge mai departe la orice doreşte să o ia.

2 thoughts on “10 fapte bune datorate ţie”

  1. Mersi că ţi-ai onorat leapşa! Sper ca persoana căreia i-ai “dedicat” chestiile scrise aici să fi citit, sunt foarte frumoase :thumbup:

    1. de citit si eu sper sa fi citit sau sa citeasca. de inteles tot ce am scris eu aici..ma indoiesc, nu vrea sa inteleaga:) cat despre leapsa, multumesc si eu pt ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *