10 ani cu Ponta, infinit mai periculoși decât 10 ani cu Băsescu

Scriu pe blogul acesta din 2009. Tot de atunci mi-am exprimat fățiș, fără reținere, apartenența la Partidul Național Liberal. Iar tot de atunci, nu am ezitat nicio clipă să fac din acest blog un bastion al luptei împotriva lui Traian Băsescu, a mizeriei pe care acesta a adus-o în politica românească, în viața noastră publică.

Nu se schimbă nimic din aceste lucruri. Nu îl reevaluez pe Băsescu, nu sunt dispus sub nicio formă să îi iert greșelile trecutului. Sper din suflet să apuc acea zi când va fi judecat și condamnat, de o justiție dreaptă și corectă. Dar Băsescu este, ne-a dovedit asta și votul de duminică, istorie. În locul lui se pregătește să vină un pericol mult mai mare, mai lipsit de scrupule, de demnitate. Numele lui e Victor Ponta.

Iar PNL nu poate asista pasiv, demoralizat, la creșterea acestui monstru, la modul cum el pune, încet dar sigur, mâna pe toată țara, transformând-o în hălci pentru baronii hămesiți ai PSD. Niciodată în istoria sa PNL nu a permis, atât cât i-a fost putința, instaurarea unei dictaturi, a unui partid unic, acapararea puterii în mod discreționar de către un singur om. A fost cazul la începutul anilor 90, când, alături de Seniorii Coposu și Rațiu, PNL a girat Convenția Democrată. A fost apoi partidul care a ridicat Alianța DA și l-a făcut președinte pe Băsescu.

crin antonescu ponta

Iar când Băsescu a început să derapeze, să pună în pericol România, PNL nu a ezitat să se alieze și cu dușmanul său tradițional, doctrinar și nu numai, totul în numele democrației, totul în numele libertății. Toți cei care nu înțeleg că în politică vin momente când tu, ca partid și ca om politic trebuie să privești lucrurile mai sus de un banal interes personal sau de partid, ci să cauți să alegi interesul național, nu au ce căuta lângă acest partid.

Iar interesul național din acest moment devine, nu mai există niciun dubiu, oprirea lui Ponta de a pune mâna pe președinție și de a condamna România la 10 ani de Ev Mediu al baronilor. Crin Antonescu ne-a promis, atunci când l-a ajutat pe Ponta să devină premier că, dacă va fi cazul, tot el va fi cel care îl va da jos pe Ponta de unde se visează. Iar eu îl vreau pe Antonescu în fruntea oștilor care să ne ducă la victorie în toamna anului acesta !

3 thoughts on “10 ani cu Ponta, infinit mai periculoși decât 10 ani cu Băsescu”

  1. De ce 10 si nu 20 de ani?
    Dar 5 ani cu Crin care in mod democratic fara sa consulte partidul il inscri in PPE?

    1. @bunica nu prea stiti statutul PNL. Trecerea in PPE a fost supusa votului Delegatiei Permanente si va ajunge pentru aprobare si in Congres.

  2. Eadevarat ca nu stiu statutul. Dar poate ma lamuriti scrie acolo sa se uneasca cu PNL si sa o stearga din ALDE?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

:D :) :( :o 8) :eek: ;-( :grin: :wink: :arrow: :idea: :?: :!: :evil: O:) :-| :-* :-(( :poke: :love: :tired: :emotion: :party: :clown: :worried: X( :p