0.02% din România nu mai are nicio șansă

Deși salariații, dar mai ales datornicii lui Voiculescu, vorbesc de cifre halucinante, de zeci de mii de oameni prezenți la plimbarea pentru datoriile lui Gâdea, Stoicescu, Badea, Tudor la Văran, realitatea este cu totul alta. Au fost, conform cifrelor prezentate de jandarmerie, 4000 de persoane, la momentul de vârf al plimbării.

Așadar, 0.02% din tot ratingul pe care îl fac salariații. Ceea ce e bine, pentru noi. Înseamnă că nu sunt atât de mulți cretinii, pe cât credeam că sunt. Alta este problema aici, și ține de complicitatea instituțiilor statului, cele aflate în mâna lui Ponta, cu această instituție de șantaj, numită Antena 3. Jandarmeria nu a interveni deloc când ziariștii de la alte televiziuni au fost luați la pumn.

CNA nu a intervenit deloc, deși, de mai bine de 72 de ore, programul Antena 3 nu mai are nicio legătură cu ceea ce scrie în licența ei. CNA nu a intervenit deloc, deși timp de 2 zile, salariații datori ai lui Voiculescu ”nu” chemau lumea la plimbare.

Ceea ce nu face decât să confirme ceea ce PNL spune de zile bune: Victor Ponta s-a întâlnit cu Voiculescu și i-a promis acestuia grațierea sau poate faptul că instituțiile abilitate ale statului nu vor interveni sub nicio formă în a sancționa derapajele tot mai dese și mai grave ale Antena 3.

esiafara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *